Veter v omari pri voditeljici TV oddaje Ženska arena

IMG_8206Novi tednik, 7. november 2012, Saška T. Ocvirk; foto Andraž Purg/GrupaA:

“V svojo omaro nas je tokrat povabila vsestranska ženska, Dragana Jusupović, za katero je moda ena glavnih brvi po kateri se na plan sprehodi njena radoživa osebnost. Kot tajnica in poslovna ženska je ustanovila celjski klub tajnic, postala predsednica slovenske zveze, jo popeljala v evropsko povezavo in 21. maj razglasila za dan tajnic. Uveljavila se je kot poslovna ženska, športna promotorka in ljubiteljska igralka, vodi pa tudi svojo TV oddajo Ženska arena. Njen moto: “Samo da je malo odštekano. Polikanega videza sem imela v življenju dovolj.”

Pa vendar, ko je Dragana pogledala fotografije, se je strinjala, da bi bila krila lahko malo daljša, čeprav ima brezhibno postavo. Način, kako ženska pokaže svojo ženstvenost in žar, se z leti spreminja.

*  * *

Ob kavi v njeni dnevni sobi sva se pogovorili, kaj so njene želje, in ker že “ima svoj stil”, si je zamislila, da bi našli še več idej za njeno vlogo voditeljice. Tako da … začetek je bil tu.

IMG_8171
Njena običajna podoba voditeljice, nedvomno zelo samozavestna …. uravnotežena podoba, barve se celo malo preveč ujemajo.
IMG_8252
Zato sem tu poskusila z mešanjem vzorcev, na katere Dragana ni vajena, in na ciklam čevlje kot piko na i.
IMG_8360
In tu vsa v zlatem … vse odlično, le da bi bilo krilo malo daljše, kajne?
IMG_8206
Zato sem Dragani pripravila kombinacijo, v kateri pokaže svojo popolno postavo in je čudovita na čisto drugačen način. Opazite razliko? Stil, ki njenim letom pristoji bolje.
IMG_8259
Še par napotkov o pozi za fotografa … in stajling, ki ga nosi tako dobro. Z njim izraža točno to, kar predstavlja: mladostnost in živahnost, to po čemer jo prepoznajo prijatelji.

Vsak “veter v omari” pripelje do določenega spoznanja in prepoznavanja sebe. Vedno pa gre za moto: “Očaraj sebe. Očaraj svet.”

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s