Kje, kdaj in za kakšno ceno.

junij 2013 1Nasveti in revije so začetek. Tudi nakup s prijateljico. Če pa smo zgubljeni in na točki, ko čutimo in si želimo spremembo celotne podobe, je potrebno pogledati širše in spremeniti tudi stil oblačenja. To pa sami včasih tako zelo težko naredimo. Kako le, če s svojo podobo nismo zadovoljni, vemo pa tudi ne prav dobro, kaj si želimo. Poleg tega si največkrat tudi ne upamo biti drugačni, kot nas pozna okolica. Ne upamo se pokazati in biti samozavestni – ne z barvami ne s kroji. Bojimo se izstopati, hkrati pa ne želimo posnemati. Ali pa, včasih, čeprav se posnemanje izkaže za slabo odločitev, ker ni pomembno le, kakšno obleko in čevlje nosimo in kakšno frizuro imamo, pomembno je, kako vse to znamo tudi nositi.

Prvi korak je, da začnemo razmišljati drugače, da se pogledamo z drugačnimi očmi in se včasih zagledamo celo – prvič! Kako? Z vetrom v omari, prijetno izkušnjo počasne preobrazbe pred ogledalom v svojem domu. S kosi, ki ste jih kupili že dolgo tega ali pa pred nekaj dnevi. Z novimi kombinacijami, ki jih Blanca Chara pripravi za vas, vi pa jih pomerite in se v skladu s svojimi občutki navajate nanje. S primerjanjem prej in zdaj. S seznamom kosov in dodatkov, ki bi jih bilo še dobro imeti, in je, zanimivo, tako zelo kratek. Ali pa z rdečo barvo napisanim zaznamkom, da si zdaj lahko kupite tisti pregrešno drag pulover iz izložbe, ki si ga že tako dolgo želite, pa vam je zdaj, kar naenkrat, tako lahko dosegljiv!

Ne nazadnje pa z vetrom v omari ugotovite tudi, kje ste do zdaj delali »napake«, ko ste nekaj želeli skriti, pa ste pravzaprav ravno poudarili. To težko naredite v trgovini. Doma, pred ogledalom, kjer ni nikogar drugega kot le vi in Blanca Chara, pa je to tako zelo enostavno.

 

Lisa, kolumna “Veter v omari”, 30. maj 2013

 

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s