Dvodnevni veter v omari

Ko se ženska odloči, gre zares! Če pa je to še prijateljica – traja! Namesto nekaj ur, dva dni! Ker, Jožica se ni odločila le za “veter v omari”, ampak je z omaro šele začela pospravljati celo stanovanje. Zdaj spalnico že lahko odkljuka.

1235306_568847729841833_982583013_n

 

Tole je zmeda in zmešnjava dobrih in manj dobrih, zelo zanimivih in povprečnih kosov, samo del, seveda … ki čakajo, da jih bo Jožica pomerila v novih kombinacijah.

 

 

IMG_1350

Top je Jožica kupila za posebno priložnost, zdaj pa bi ga rada nosila tudi večkrat, še posebej zaradi rož, ki kot dodatek popestrijo široko belo obrobo izreza. Rada ima rože.

Izbrala sem sproščene bele lanene hlače in vijoličasto pleteno jopo z velikim ovratnikom, ki se je izkazala za zelo uporabno, predvsem zdaj, ko se temperature preko dneva tako hitro spreminjajo. Styling dopolnjujejo balerinke v srebrni barvi.

 

 

IMG_1352

 

Jožica v istih belih laneni hlačah, črnem bombažnem topu, beli laneni srajci, z mehkim belo/črnim šalom okrog vratu in črno/belo torbo iz prav tako naravnega materiala ter sandali. Sicer zelo zanimiv top se ne vidi, bi pa bila podoba brez srajce in torbe tudi dobra, vendar veliko bolj dolgočasna.

 

 

 

IMG_1353Krilo v živih barvah, ki sicer sega do tal, sva, ker Jožica ni dovolj visoka za tako dolžino, dvignili čez prsa in ustvarili obleko. Potem sva oblekli še oprijet drobno vzorčast blazer v istih barvah in okrog vratu ovili čudovit zelen šal. Čevlji so ostali isti, torej srebrne balerinke (ker je bil izbor bolj slab).

Jožici je bila kombinacija premočna. Kaj pa vi pravite? No, seveda sva naredili še druge. Tudi tako, da je krilo spet postalo krilo, s tanko elastiko prešit pas pa obrnili, da je postal dvojen, krilo je postelo še krajše. Poleg sva oblekli zeleno svileno bluzo brez rokavov na preklop in/ali pa pastelno tirkizno mikico in isti blazer.

Ker … čez nekaj časa se je Jožica že navadila na kombinacijo!

 

IMG_1354

Jožica v večerni obleki … za posebno priložnost ali pa samo za poletni večer … zaenkrat še bosa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jožica 2

Pa Jožica pravi, da ji usnjena jakna ne pristoji?! Tale je res malo prevelika zanjo, sem ji jo jaz posodila samo za slikanje. .-) Morala bi biti še krajša v pasu, da o rokavih ne govorimo. Pa tudi krilo bo treba skrajšati – sva že označili.

Sicer pa, v tem stylingu je krasna … ženstvena  in sproščena. Tako kot tudi v vseh drugih, ki ostajajo na fotografijah samo za njo, za vas pa prijetno presenečenje!

 

 

 

 

 

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s