Pustimo se decembru razvajati, počasi in z užitkom!

December je čas, ko našo domišljijo kar razganja od želja! Ko kar ne vemo, kaj in kako bi izkoristili vsako minuto posebej, ko se zdi, da bi radi postorili vse, kar nam ni uspelo preko leta in si hkrati želimo, da bi vse to in še več imeli v novem letu. Možnosti za uresničitev želja pa je še več, za darila in za zabavo.

Da je december poseben mesec, lahko čutimo na vsakem koraku, tako zaradi priložnosti ob pričakovanju novega leta kot zaradi nizkih temperatur. Je tudi odlična priložnost, da še zadnjič v letu oblečemo vse, kar smo nosili v topli polovici leta. Zato le pobrskajte po kosih, ki ste jih že pospravile na zgornjo polico omare in pravočasno v miru sestavite novo zanimivo kombinacijo.

Pokažimo svoje veselje in zanimivo plat tudi z domišljijo pri oblačenju. Očarajmo s svojo pozitivnostjo prijatelje s katerimi se srečamo na klepetu v mestu in okolico, ko  pohajamo po trgovinah in brskamo za presenečenji, s katerimi bomo razveselili svoje drage. Oblecimo se plastovito, kot čebula, v svetle in živahne barve, privoščimo si bleščice in pozabimo na črno. Vsaj tokrat. Tako malo je treba, tako enostavno je. Kaj je poletno in kaj zimsko sploh ni več pomembno. No, skoraj ne. Zimskih plaščev res ne nosimo poleti, lahko pa pozimi oblečemo svileno poletno obleko, debele barvaste nogavice in velik topel pulover, čez pa usnjeno jakno ali topel plašč … in za praznovanje obujemo sandale. Zimskih dodatkov, ki nas pogrejejo, hkrati pa popestrijo stajling, je pa tudi veliko. Pomaga nam že dolg topel šal, ki je še vedno v ospredju ali pa torba, ki postaja vedno bolj zanimiva. Tudi sami lahko kaj ustvarimo, le v kakšno revijo moramo pokukati, če sami nimamo ideje.

Predvsem pa se pustimo decembru zapeljevati – počasi in z užitkom.

Lahko tudi s pomočjo Blance Chara, ki bo tisto pravo kombinacijo, v kateri boste blesteli in se počutili odlično, našla že v vaši omari ali pa, ko bova zanimiv kos iskali v trgovini skupaj in bo čas minil tako prijetno, da hitrosti decembra sploh ne boste občutili.

 

Lisa, kolumna “Veter v omari”, 28. november 2013


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s