Stilska preobrazba za Privoščite.si, 1. del

Helena prej“V pomlad s POPOLNOMA NOVIM VIDEZOM! Podarjamo celoten novi videz: frizuro, make up, čevlje in obleko, za vse bomo poskrbeli, tudi za razvajanje 🙂 Privoščite si stilsko preobrazbo v celoti! Prijavite se ZDAJ!”

So klicali in akcijo objavljali pri Privoščite.si

in 10. februarja naznanili:

“Pa sta znani, nagrajenki naše prve stilske preobrazbe! Izmed preko 7200 prijavljenih je sreča odločila, da si bosta skupaj z nami, generalnim pokroviteljem MODIANA in ostalimi pokrovitelji, stilsko preobrazbo privoščili HELENA CAR in KATJA MRAK. Čestitke!

Katja prejHelena in Katja sta bili nad srečo imenovano STILSKA PREOBRAZBA, povsem navdušeni! Privoščili si bosta popolnoma svežo, pomladno garderobo, ki jo podarja MODIANA in nove čevlje blagovne znamke HUMANIC, z ekipo Privoščite.si se bosta odpeljali v Beauty Hair Mihela v Domžalah, kjer bodo poskrbeli za njuno novo frizuro, Martina Razinger in Martina Vrhovnik iz studia T SPOT pa jima bosta pričarali make up. Čisto na koncu pa bosta dobili tudi profesionalne fotografije svojega novega videza in razvajanje v centru HARMONIJA MENGEŠ.

 

 

Helena prejHeleno Car iz Kamnika je mož ganil do solz in ji podaril najlepše možno presenečenje za prihajajoče valentinovo. Prijavil jo je kar sam, ji pri šefu uredil dopust in jo pripeljal v Modiano. Presenečenje je uspelo do popolnosti. Lahko rečemo, da je njen mož pravi car! Mama treh otrok bo marca dopolnila 44 let in pravi, da je vedno občudovala ženske, ki so se znale urediti vsakemu dogodku primerno.

 

 

 

Katja prej

Katja Mrak je po srcu prava športnica, mama dveh hčerkic, in prihaja iz Žirovnice. Septembra bo praznovala 30 let in že sedaj pravi, da je naš izbor zanjo največje darilo. Zaupala nam je, da si želi predvsem spremeniti frizuro, najti pravo barvo za svoje lase in osrečiti partnerja, ki jo že dolgo nagovarja, naj se iz dolgolaske prelevi v kratkolasko.

 

 

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s