Stilska preobrazba za Privoščite.si, 2.in 3. del

Na Privoščite.si piše:

 

“Katja in Helena sta se spoznali z našo stilistko Blanco Chara in ogromno izbiro oblačil v trgovini Modiana. Po spoznavni kavi, kjer sta se naši dve izbranki spoznali s celotno ekipo, smo odšli v Modiano. Heleno in Katjo je v roke vzela Blanca Chara, stilistka z ogromno izkušnjami in pravim čutom za estetiko. Najprej je poudarila, da bo potrebno izbrati obleko, v kateri se bosta dobro počutili.

V sodelovanju z Modiano smo se za naši dve kandidatki odločili izbrati 3 stylinge – dnevnega, poslovnega in večernega. Za Heleno je stilistka hitro ugotovila, da je elegantna in si glede na postavo lahko marsikaj privošči, Katja pa je športna, malce negotova, potrebno je poudariti njen lep, mladosten obraz.

Obe kandidatki sta v Modiani Šiška preizkusili veliko oblačil raznih krojev in barv, tako da se je po napornem dnevu kar čutila utrujenost. Smo pa zadovoljno ugotovili, da obleka res naredi človeka.

* * *

 

Obe srečnici sta začeli svojo preobrazbo na obisku v frizerskem salonu Beauty Hair Mihaela. Frizerka Mihaela ju je s svojima sodelavkama gostoljubno sprejela in s profesionalnim pristopom ob sproščenem klepetu in kavi tudi “pomirila”.

Helena je najprej dobila novo bakreno rjavo barvo, poživila jo je in osvežila njen ten polti. Potem pa ji je frizerka Mihaela oblikovala mladostno pričesko v podaljšan paž. Pri tem je upoštevala Helenino željo, da njen vrat ostane skrit.

Helena

 

Dolgolasa Katja pri frizerju ni bila že skoraj 3 leta. Njena edina želja je bila, da bi iz salona odšla s popolnoma drugačno pričesko. Frizerka Mihaela ji je z veseljem ugodila. Katjini lasje so dobili bakreno zlat odtenek, iz spetega čopa pa je nastala vmesna oblika paža. Katja se je prelevila v pravo zapeljivo mlado damo.

Katja frizer

 

Spremljajte nas še naprej! Do zadnjega tedna v marcu!

 

 

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s