Moja izkušnja s stilsko čarovnico Blanko.

Kako se je sploh začelo? Najprej je bil samo slab občutek … Vse sem uspela na nek način urediti, organizirati – družino, službo, vrt, hišo…

Vendar sem čutila, kot bi nekje vmes izgubila sebe, pozabila nase. In takrat se je začelo: morala bi biti srečna in zadovoljna, pa temu ni bilo tako. Osebo v ogledalu sem poznala, pa mi ni bila všeč. In sem šla v trgovino, si kupila nov kos, pa je bilo enako. Kos je bil podoben prejšnjim, jaz pa še vedno nezadovoljna.

Potem sem na svoji poti srečala Blanko.Da sva naredili prvi vihar v moji omari je bilo potrebnega veliko poguma in samoprepričevanja. Ampak je šlo.In bila sem strašansko zadovoljna. Z novimi kombinacijami starih in novih oblačil se mi je dobesedno odprl svet. Koliko napačnih oblačilnih diagnoz sem si postavila v preteklosti! Kako zelo sem se  omejila pri svojih izbirah!

Danes lahko rečem, da je moja omara urejena. Jutranji izziv oblačenja je užitek.Posamezni kosi se med seboj dopolnjujejo in tvorijo čudovito celoto.Trgovine z oblačili so samo še občasen izlet, saj je v moji omari blagostanje. Pa z veliko manj kosi kot prej.

In da ne pozabim, počutim se odlično in to so opazili tudi moji najbližji! Mož ima spet zapeljivo in zadovoljno ženo, otroci “mlado in veselo” mamo, jaz pa eno veeeeliko osebno zadovoljstvo. Ena mojih boljših investicij v zadnjem času.

In še – dobila sem novo prijateljico, kar pa tudi šteje ali ne!

 

Katja, 44

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s