Čudovito! XXL perilo!

periloKončno so modni oblikovalci opazili, in začeli tudi na ženske z bolj polno postavo gledati drugače! Zdaj bo tudi Bridget Jones lahko zamenjala svoje “stara mama” spodnje hlač(k)e. 

In če pogledate lepotico na levi in še spodnji video? Kakšen žar v očeh! Sploh vidite “odvečne” kilograme?

Veliko žensk reče, da morajo najprej shujšati, da bodo šele potem pripravljene na spremembo garderobe ali stila oblačenja. Ampak zakaj? Ker tako piše v revijah in se od posameznika pričakuje, da so mere njegove postave – idealne?

Diet je milion in še več, v glavnem pa vse zahtevajo veliko odrekanja in gibanja, seveda, do konca življenja. Časa pa ni nikoli dovolj in tudi izgovorov ne, še manj volje. Zakaj ne bi, če si čisto zares želite shujšati, z “dieto” začele raje na – “koncu”? Tabu kosov za bolj polne postave je vedno manj. Spremenite najprej stil oblačenja in ga prilagodite svojim meram. Pozabite na stare cunje, po možnosti pajkice, vrečaste majice in konfekcijske številke še večje od tistih, ki jih res potrebuje vaša postava, in na svojo podobo poglejte drugače. Ko boste bolj zadovoljne … se bodo začeli kilogrami kar sami topiti!

Kar, seveda, velja tudi za spodnje perilo. Če se ženska z zapeljivim rdečim spodnjim perilom počuti bolj samozavestno (in njen žar v očeh opazijo vsi), čeprav ima na sebi nezanimivo trenirko ali stajling, nosi konfekcijsko številko 38, pa ima o sebi vseeno zelo slabo samopodobo, prav gotovo to velja tudi za tiste ženske, mlade ali malo starejše, ki imajo bogatejšo konfekcijsko številko.

oktober 2016


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s