Pogovor z mano.

intervju 4.4.2017Takole je pogovor z mano na TV Celje, najavila voditeljica Ženske arene, gospa Dragana Jusupovič:

“Ob menjavi letnih časov, ob različnih zasebnih ali službenih zadevah, na različnih prireditvah javnega značaja, ob zapovedanem ali priporočenem “dress code”… Skratka večno vprašanje kaj in kako se obleči. Je res vedno potrebno takoj v trgovino po nekaj novega? Kakšna so pravila po različnih kodeksih? Moramo slepo slediti zapovedim mode? Osebna nota – vprašanje, pri katerem se za javne nastope zatakne tudi meni. In še veliko zanimivega bo povedala moja gostja v oddaji Ženska arena, ki bo v torek, 4. aprila 2017, ob 20.00 uri na Televiziji Celje. Blanka je specialistka za področje, ki ga moramo obvladati ženske in moški.

In še: vas zanima ali se v naši deželi da preživeti in živeti od specifične, morda celo malo snobovsko zveneče dejavnosti, ki pa to nikakor ni? Estetika in stilsko svetovanje ter izobraževanje je namreč dejavnost, s katero se Blanka ukvarja. Jaz sem del izobraževanja na to temo opravila pred leti, ko sem Blanki Todori dovolila izdelati primerne kombinacije iz oblačil v moji omari (o tem v priloženem članku).”

https://chara.si/2012/11/07/030-veter-v-omari-pri-voditeljici-tv-oddaje-zenska-arena/

 

* * *

Po oddaji pa je gospa Dragana povedala: 

“Bil je prav lep večer! Veliko koristnih informacij in napotkov, tudi sama sem se spet veliko naučila! Vesela pa sem, da je Blanka pozitivno sprejela mojo provokacijo – spet sem oblekla krajše krilo, ki mojim letom naj ne bi pristajalo (več). 😅😊😊 O tem ali sem opravila izpit oblačenja zastavljen pred leti, pa si oglejte v priloženem posnetku. Prisrčna hvala, draga Blanka, urica je minila v hipu! Bilo mi je v čast in užitek! 😊” 

https://www.youtube.com/watch?v=umRppfEoCKM

TV Celje, Ženska arena, 4. april 2017

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s