SWAP dogodek v Kopru.

Prva vzornica, kot SWAPovke imenujejo gostjo večera, sem bila z namenom, da pokažem nov način sestavljanja modnih kombinacij, ki so vsaki posameznici drugače pisane na kožo, kot svetovalka na področju osebnega izgleda z motom »Očaraj sebe. Očaraj svet.« prav jaz. In kaj je SWAP? Swap je izmenjevalnica oblačil, obutve in dodatkov. A ne le to, SWAP je lifestyle! 

 

 

In kako je organizatorka nagovorila svoje gostje?

“Po dolgem poletnem premoru, kopici sprememb in čistk na vseh področjih (predvsem pa v omarah), smo pripravljene na novo sezono izmenjave kakovostnih oblačil in modnih dodatkov, razvajanja v blagodejni ženski družbi, plesa ter pridobivanja novega navdihujočega znanja in 1001 spoznanja. Ste z nami?

V petek, 15. septembra, ob 18. uri v naši zibelki, v Središču Rotunda v Kopru?

S seboj prinesite do deset kosov oblačil ali modnih dodatkov, ki so še v odličnem stanju a so: pretesna za vaše nove izpopolnjene obline ali prevelika za vašo novo linijo, staromodna za vaš novodobni stil, prevečkrat krat nošena za vašo željo po svežini ali le prepolna čustvenih spominov za vaš osvobojeni jaz (ali zgolj svobode željni jaz).

Ljudje smo zelo različni, eni bolj, eni manj zadovoljni sami s seboj … vsi pa polni nekih želja in pričakovanj. To ni odvisno ne od starosti, ne od postave, zanimanja ali poklicne poti. Iščemo zunaj sebe, v sebi pa skrivamo bogastvo, ki se ga sami velikokrat ne zavedamo. In kako to svojo zbeganost pokažemo? Z obleko. Čeprav pregovor pravi, da obleka naredi človeka, se s to trditvijo Blanka ne more strinjati. Samozavestna oseba z dobro samopodobo zna izraziti svoj jaz z obleko, kako pa vsi drugi? Revije in časopisi so polni nasvetov, kako naj bi se uredila (sodobna) ženska ali moški, vendar si je samo s predlogi bolj težko pomagati.”

 

* * *

In zgodil se je čudovit večer! Kot bi to bilo srečanje ene velike, vesele in sproščene družine! Nekaj utrinkov za pokušino:

 

 

Po dogodku pa zahvala gostiteljice, gospe Metke Magdalene Šori:

“Drage naše! Za nami je en prekrasen večer in cela SWAP ekipa vam je hvaležna za neverjetno energijo, čudovite kose prinešenih oblačil in tako sproščeno žensko druženje! Posebna zahvala leti v Ljubljano naši vzornici Blanci Chara, ki nas je vse popolnoma navdušila s svojimi kombinacijami in vnesla svež veter v naš SWAP je TOP. Pa naši Teja Blatnik, ki je v svoj objektiv ujela nekaj utrinkov večera in vse nas. Hvala Mateji iz Divino caffe za gurmansko razvajanje in enemu in edinemu prisotnemu moškemu Danijelu, ki nas je poživil s Slice Delice.”

 

Res čudovit dogodek … mogoče boste pa naslednjič tudi vi z nami! 🙂

 

16. september 2017

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s