Prej in potem s Tjašo!

tjaša 1 (2)Letošnja nagrajenka stilske preobrazbe portala Privoščite.si, Mane in Deichmanna je bila Tjaša Vrečko Zaplotnik. Potem ko so ji  v frizerskem salonu osvežili barvo las s tehniko Bayalage z blond barvo in ugodili njenemu trenutnemu stilu in željam, je bila to res prava izbira; Tjaši ne bo potrebno obiskati salona ravno vsak mesec, tanki prameni v svetlejšem odtenku bodo svežino las ohranjali kar nekaj časa.

 

Tjaša tudi ni vajena ličil, zato je njen make up svež in v zelo nežnih odtenkih; za v bodoče ji je vizažistka svetovala le uporabo maskare in glossa.

 

tjaša

 

Potem pa je Tjaša v novih barvah in s čudovitimi kodri v spremstvu ekipe Privoščite.si prišla še v moje roke, v Mano, kjer so nanjo že čakali trije stajlingi: poslovni, casual in športni. In kaj je bila osnova za izbrane kombinacije?

Moda je trenutni navdih posameznega kreatorja, ki inspiracijo išče v vsakdanjem življenju, naravi ali pa celo med ljudmi na cesti, moj navdih pa sta oseba in oblačila, ki se s časom naberejo v domači omari; oseba, ki se je ustavila na določeni točki v življenju in bi rada nadgradila svojo samopodobo, si želi spremembe ali pa le nima dovolj časa zase. Sem svetovalka, ki tenkočutno prisluhnem in začutim, kaj si oseba v resnici želi; ne trudim se, da bi postala “nekdo drug”, ampak jo le pripeljem do občutka, kako lahko zasije na nov in svež način. Moj moto je: “Očaraj sebe. Očaraj svet.” 

* * *

Tjaša ima res postavo z višjo konfekcijsko številko, vendar je skladna, tako da stajlingi niso bili tako velik izziv, kot se mogoče zdi na prvi pogled. In sva začeli. Najprej je pomerila “gosto”, strojno pleteno rdečo obleko, dolgo malo čez kolena, ki ji je pristajala res odlično. Žal pa se v njej (še) ni počutila dobro, kar je, seveda, najbolj pomembno, tako sem to idejo opustila in Tjašo prosila, da pomeri še kombinacijo v nežno roza/svetlo sivi in bolj umirjeni črno/sivi kombinaciji … in se na koncu odločila za četrto! 🙂

 

dnevni stajling

 

Sledilo je še pomerjanje dnevnega stajlinga v modro/belo/rdeči kombinaciji, v katerem se je takoj Tjaša takoj dobro počutila, in športnega, potem pa smo se vsi skupaj odpravili še v Deichmann. Čevljev ni bilo težko izbrati, tudi zato, ker je bila izbira vseh slogov res dobra, Tjaša pa je bila pripravljena obuti tudi modele, ki jih sicer niti pogledala ne bi. Tako sva se hitro zedinili za nizke čevlje z modnim debelejšim podplatom k poslovnemu stajlingu, balerinke k dnevnemu (tuji so ji bili oboji) in peresno lahke športne copate, za katere se zdi, da korak ostaja lahkoten tudi po napornejši hoji in vadbi, in so pravi navdih za vztrajno rekreacijo z dobrimi rezultati.

 

končni

 

In kaj je povedala Tjaša za zaključek?

“Najlepša hvala vsem. Nikoli v življenju nisem še nič zadela in resnično sem bila presrečna, ko so me poklicali. Tudi zato, ker imam trenutno življenje obrnjeno na glavo, a verjamem, da se bo vse popredalčkalo tudi s pomočjo tega dogodka. Moj novi videz mi vliva dodatno samozavest pri vseh podvigih v življenju, ki čakajo mene in moja dva malčka. Hvala vsem! Preživela sem nepozaben mesec!”

 

prej _ potem

 

20. marec 2018

 

Advertisement

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s