pre_NOVO!

_03F1275

Kdor me pozna, ve, da je le malo kosov v moji garderobi (in vseh predalih in policah in na vratih), ki ne bi nosili vsaj nekaj malega mene. In veliko takih, ki sem jih oblikovala od začetka do konca sama.

Tako se mi je z leti nabralo veliko ostankov: blaga, volne in garna, vrvic in trakov, ostankov ogrlic, ki sem jih kupila, ker so mi bili zanimivi posamezni detajli … In ko me kakšen kos pokliče k spremembi, jih je na vsakem koraku polno! Verjemite! vse do takrat, ko kos končno dobi novo podobo – ko naenkrat oživi in zaživi!

IMG_1966

Tako sem zdaj kombiniranje oblačil iz “stare” garderobe – “veter v omari” – (https://chara.si/veter-v-omari-2/) nadgradila še s prenavljanjem oblačil in pletenin ter ustvarjanjem novih (iz starih), tudi detajlov .. tudi pletenega nakita, ki poudari preproste stajlinge in jim doda tisto tako zaželjeno piko na i, ko si rečemo: “Ja, to je to!” in še: “TO SEM JAZ!

 

Kako zelo me poživlja oboje! in kako zelo sem vesela, ko vidim tisti žar v očeh osebe pred sabo, ki se po dolgem času PONOVNO zagleda ali VIDI ŠELE – PRVIČ!

 

02. januar 2020

 

 

 


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s