Kako (rade) nakupujete?

šoping
Same, z užitkom in počasi?
šoping 1
S prijateljico in čim dlje?

 

 

 

 

 

Couple on City Sidewalk with Shopping Bags
S partnerjem? Sproščeno in na veliko?
šoping 3
Ali pa raje sploh ne?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Če vem, kaj iščem, ne najdem! Če ne vem, pa tudi! Itak sem pa vse pregledala in – nič nimajo?!” so čisto vsakdanje besede … ker smo navajeni kupovati šele takrat, ko nekaj potrebujemo. Zadnji trenutek, seveda.

Narobe! Kupiti je treba, ko vidimo, ko nam je nekaj všeč, res všeč, ko smo prepričani, da nam bo žal, če tega kosa doma v omari ne bomo imeli. No, če pa je tega le preveč, in ste med tistimi, ki mislijo, da morajo imeti vse, kos raje rezervirajte. Ne bo vam treba skrbeti ali vas bo počakal in razmislili boste lahko v miru.

Če pa vam je nakupovati res muka, greva lahko skupaj! Presenečeni boste, kakšne barve, vzorce in oblačila, ki jih do sedaj sploh opazili niste, boste pomerjali, predvsem pa v iskanju pravih uživali.

Vseeno pa vam priporočam, da najprej narediva “veter v omari”. Omara bo kar naenkrat polna čudovitih stajlingov, ker boste na kombiniranje začeli gledati drugače. Nič več ne boste mogli reči, da kljub polni omari nimate kaj obleči! Si boste pa lažje privoščili kakšen nov kos ali več, ker bo zdaj omara čisto zares – polna!