Veter v omari

Edina stalnica v življenju je SPREMEMBA. Pa vendar … zakaj se ji tako vztrajno izogibamo, jo potiskamo v najbolj prašne kotičke sebe … zakaj z njo odlašamo?

Ko pa lahko prinese tako prijetna in vznemirljiva presenečenja v življenje. Ne razmišljajte in ne tehtajte, iztegnite roke tako daleč predse kot le morete, se objemite in odločno z močjo in na glas recite: “JA! pripravljen(a) sem, da grem naprej. Sproščeno in z zaupanjem!”

Dobro počutje predstavlja tudi obleka, ki jo nosimo. Ker … ni obleka tista, ki naredi človeka, človek je tisti, ki naredi iz sebe zanimivo zgodbo. In včasih je potrebno tako malo. Samo druge oči, oči nekoga, ki vas ne pozna in vam pokaže, kako se lahko tudi sami pogledate drugače in se mogoče zagledate celo – prvič!

Naj bo dan čudovit, naj bo v barvah, v katere se zavijete že zjutraj, ko vstanete s postelje, se pretegnete in stopite pred omaro …

Je vaša omara polna ali prepolna, pa vendar v njej nič dobrega, uporabnega in zanimivega? Se ne znajdete več ali imate premalo časa, da bi se lotili svoje garderobe in v trgovinah iščete – nekaj?

Kako?

nered 1

Z “vetrom v omari”! Blanca Chara pridem k vam domov in iz vaše omare izločim kose, ki bi jih bilo dobro pozabiti. Iz preostalih kosov naredim nove kombinacije, vi pa jih pomerite. Ko jih tudi začutite in se v njih dobro počutite, naredim delovno fotografijo. Tako vam ni potrebno skrbeti, kako bi si kakšno svojo novo podobo zapomnili, ves čas lahko aktivno sodelujete. Kmalu ugotovite, koliko presenečenj skriva vaša omara in kako sveže lahko deluje kos, ki v za vas do tedaj neznani kombinaciji zaživi na novo,  in kako se vaš stil oblačenja spreminja brez enega samega novega kosa. Če pa le ugotoviva, da bi bilo dobro imeti kaj novega, na list papirja to tudi zapišete in greste v nakup sproščeno sami ali pa se dogovoriva, da greva skupaj.