Prepih v glavi. Veter v omari.

VETER - pexels-photo-2697214Ste na pragu novega obdobja ali si želite le zasijati na svež način?

Pred vami je posebna priložnost! Zanimiv dan poln razumevanja svoje/vaše življenjske poti do tega trenutka in naprej, dan za vpogled v samozavesten in sproščen jutri.

1-dnevni dogodek s prihodom v soboto, 12. septembra (ali 26. septembra, kar vam bolj odgovarja) ob 9. uri in zaključkom ob 19. uri se bo odvijal v hotelu Rakitna na Rakitni.

 Darja in Blanka se ne bova trudili, da postanete nekdo drug, poskrbeli bova, da najlepše v vas zasije še svetleje!

* * *  

Zazavedanje, Darja Vesel Lazić

Kot nenehna raziskovalka za izboljšanje kvalitete življenja, razumevanje medsebojnih odnosov in osebne rasti, osebni coach in djotišinja bom z največjim eseljem z vami delila pogled na življenje s strani starodavnih ved in vedske pishologije (djotiša). Pridobili boste uporabne predloge, spodbude in orodja s katerimi boste trenirali zavedanje sebe in zavedanje svojih odzivov; izvedeli, kako s spremenjenim načinom komuniciranja prispevati k boljši medsebojni komunikaciji in posledično oplemenitenju odnosov.

Za eno od udeleženk še dodatna nagrada, ki bo dodeljena z žrebom na dan dogodka – 30-minutni individualni Djotish posvet. (Za vse ostale udeleženke, ki bi želele temeljit osebni vpogled v natalno karto in posvet, pa posebna ponudba, ki bo predstavljena na dan dogodka.)

Več: https://zazavedanje.si/.

* * *

Blanca Chara, Blanka Todori

Sem intuitivna svetovalka za samozavestno in sproščeno podobo. S stiliranjem se ukvarjam že več kot deset let; izhajam iz posameznika, ki mu pomagam oblikovati skladen, predvsem pa samozavesten osebni stil oblačenja. Delujem pod imenom Blanca Chara.

Več: https://chara.si!

NUJNO !!

Prinesite s seboj kovček s čim več oblačili (tudi bolj svečanimi), s katerimi ne veste, kaj bi, bom svetovala, kako jih kombinirati v nove zgodbe ali predelati. Tudi na rdečo šminko in rdeče spodnje perilo (če ga imate … zakaj, bom povedala na Rakitni). Vse res pod NUJNO !!

In kaj bomo?

Pestro bo, predvsem pa kreativno, z veliko »jaz pa to res ne« in AHA momentov. Pogovarjale se bomo o stilu vsake posameznice, o kombinacijah, ki jih bom iz prinešenih oblačil sestavila in jih boste ve (lahko) pomerjale in spreminjale pogled nase. Korak za korakom boste pridobile občutek, kako oblačila kombinirati drugače, kot ste vajene, se privadile samozavestne hoje in kako se urediti za poseben dogodek. Z rdečo šminko, seveda!

* * *

Vabljene in vabljeni vseh let in oblik zunanje podobe ter življenjskih situacij, pokazali vam bova, kako poživiti energijo v sebi in po poti življenja stopati v stilu »Očaraj sebe. Očaraj svet.«

 * * *

 Informacije in prijave:

e-mail: darja@zazavedanje.si, tel. 041 677 620

e-mail: blanca@chara.si,           tel. 051 203 969

 

Cena: 77 eur (program, kosilo, coffee brake)

 

 

26. avgust 2020

 

 


Komentiraj