NOVI vikend zame

»Sedim pri babici in premišljujem o tem, da je edini človek pod soncem, ki me je ljubil preprosto in brezpogojno. Vsi drugi so me imeli radi s kakšnim predznakom – ker so hoteli, da nekaj postanem, ker so si želeli, da bi nekaj dosegel, ker so v zvezi z mano o nečem sanjarili. Babica pa me je samo ljubila. Moja babica misli, da sem sijajen. In sprašujem se ali me pozna bolje kot vsi drugi ali pa čisto nič.« (Toni PARKINS, v knjigi »Za mojo malo«)

Kaj pa vi? Ste sijajni? In če ste za druge … ste tudi za sebe? Ali pa določen del v vas še spi in ne morete verjeti, da lahko očarate sebe in svet okrog sebe. Si želite spremembe? Mogoče le prijetnega druženja v majhni skupini, kjer bi spoznavali sami sebe in drug drugega? Tako ženske kot moški, vseh starosti in poklicev, saj to navsezadnje sploh ni pomembno. Pomembno je biti zadovoljen vsak trenutek posebej, po poti življenja stopati pogumno in slediti svojim sanjam.
Skozi zgodovino oblačenja bomo prepoznavali pomen oblačenja, se spoznavali z barvami in njihovim vplivom na naše počutje, osvežili poznavanje bontona in medsebojne komunikacije, pisali knjigo … in poskrbeli za sprostitev v čudoviti naravi. Se pustili presenečati … In kaj še, prinesite s seboj kovček poln tistih kosov iz svoje omare, s katerimi ne veste, kaj bi. Domislili bomo nove kombinacije, se spomnili, kako bi posamezne kose z detajli popestrili in spremenili ali pa si jih boste celo izmenjali.
Predvsem pa bomo opazovali, kako lahko postanemo bolj samozavestni in kako svoj žar lahko pokažemo tudi okolici.

 

Kje in kdaj:  www.kmetija.podpecan.si, 19. do 20. november in/ali
www.sorta.si, 26. do 27. november.
Cena:            230 eurov.
Prijave:        za Kmetijo Podpečan do 4. novembra in za
Hišo posebne sorte do 11. novembra na
blanca@chara.si ali na tel. 051 203 969.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s